Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Пісківська громада» (код ЄДРПОУ: 04386284) був реорганізований і увійшов до складу Костопільської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Пісківська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Костопільської громади

Відкриття нової школи

Дата: 10.02.2018 23:09
Кількість переглядів: 847

Фото без опису22 грудня 2017 року у селі Пісків Костопільського району Рівненської області відкрили яскраву сучасну школу, збудовану за всіма стандартами Нового освітнього простору. Приїхали відкрити  її Геннадій Зубко разом зі своїм заступником Левом Парцхаладзе та головою Рівненської облдержадміністрації Олексієм Муляренком. Збудували  майже за  48 мільйонів гривень. Фінансували будівництво за рахунок державного та місцевих бюджетів. Будівництво  завершили у стислі терміни.

Заклад розрахований на 226 учнів і, за планом, має стати опорним. Тут немає бар’єрів у  доступі до навчання, заклад збудований за європейськими нормами, створено яскравий і креативний дизайн, враховані сучасні енергозберігаючі технології.

Школа має бібліотеку, перехідну галерею, актовий і спортивний зал, їдальню та ігрову кімнату для найменших. Приміщення для початкової школи відокремлене та має окремий вхід. Біля закладу також облаштують стадіон та спортмайданчик.

На відкриття прибули й інші чиновники. Спершу Геннадій Зубко та Олексій Муляренко відвідали стару пісківську школу, якій вже 65 років. Там поклали квіти біля меморіальної дошки загиблим героям.

Після урочистостей столичні чиновники зайшли усередину для огляду нової школи. Їх зустріли діти у вишиванках, у спортзалі навіть влаштували концерт.



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua